Kontakt os på telefon4342 4942
  
 Husk mig
     Log ind
Glemt adgangskode?   |   Ny bruger?
Til forsiden Om Print Support Kundeservice Kontakt os Bliv kunde
Søg

Om Print Support

Print Support ApS blev etableret 1. marts 1998.
 

I starten lå vi på Naverland i Glostrup, men flyttede 1. september 2002 til nyt domicil i Karlslunde grundet forholdene i Glostrup var blevet for trange.

 

I starten var vi meget specialiseret i printere og forbrugsstoffer til printere, deraf vores navn Print Support.

Vi har igennem årene løbende udvidet vort sortiment væsentligt, således at vi i dag er totalleverandør af IT produkter. Vi har et af landets mest omfattende sortiment af IT-supplies, men er ligeledes leveringsdygtige af hardware, software m.v. fra alle de kendte producenter.

 

Vi leverer dagligt, ud fra vor filosofi om højt servicenivaeu med god og MEGET personlig kundekontakt

 

Print Support har i vor levetid oplevet en stærk vækst. Vor vækst skyldes en række faktorer, konkurrencedygtige priser, som vor gode service og meget tætte forhold til vor kunder, samt vor store know-how. Har vi ikke svaret klart ved henvendelse, da fremskaffes det hurtigt.

 

Print Support har en klar fremtidig vision. Vi vil være Danmarks bedste IT leverandør, med et højt serviceniveau og personlig kontakt med vores kunder.

 

Print Support ApS    Metalgangen 6A    2690 Karlslunde    Tlf: 4342 4942    Fax: 4342 4941    CVR: 26670527    kundeservice@printsupport.dk Kategorier
Producenter